Stomerij service

Wat gebeurt er met uw kleding bij de stomerij.

Allereerst wordt er gesorteerd op kleding, gordijnen, dekbedden etc. dan op dames en herenkleding en daarna op kleur.

Eventuele vlekken worden voor behandeld.

Na deze voorbereidingen gaat de kleding in de reinigingsmachine die na het reinigen en appreteren de kleding ook droogt.
Er komt geen water aan te pas zoals bij het wassen.

Na het reinigen wordt de kleding met stoom afgewerkt.
Dit gebeurt met behulp van een pers, voor pantalons en rokken, een stoom pop voor mantels en colberts, en een stoomstrijkijzer voor blouses en voeringen.

Stomerij: Keurig schoon, met zorg voor uw kleding…

Wij behandelen uw stoomgoed met zorg en aandacht. Alle kleding wordt op vlekken gecontroleerd en bij onvoldoende resultaat wordt het nog een keer extra behandeld.

Stomen ofwel chemisch reinigen is koud reinigen met gebruik van de chemische vloeistof perchloorethyleen. Deze organische verbinding vindt u op het waslabel aangegeven als P. Met chemisch reinigen verwijderen we alle moeilijke vlekken uit uw kleding en textiel. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken dat de stof krimpt.

Wist u dat wij voor donsjassen, ook de duurdere merken, onze hand niet omdraaien? Wij zien deze zeer regelmatig in onze stomerij en krijgen ze perfect schoon.

Lastige vlekken in uw kostbare kleding? U wilt bruidskleding weer als nieuw schoon zien? Uw stoelhoezen zijn vuil? Uw skikleding vol met zwarte schimmelvlekken? MEETLAT zorgt dat uw kleding, gordijnen en andere artikelen netjes worden gereinigd.